چهار سوق
چهارسوق

«رویداد نوآوریهای آموزشی چهارسوق در سال 1392 با همراهی جمعی از فعالان حوزهٔ آموزش و با شعار «نشر نوآور یهای آموزشی، برای ارائهٔ تجارب بومی این حوزه متولد شد. تجاربی که از دل فعالان و دغدغه مندان این مرزوبوم زاده شده بود و نمونه برداری مدلی از جایی دیگر با فرهنگ و منشی دیگر نبود. برایمان مهم بود تا فضای چهارسوق، قالبی شایسته و تاثیرگذار داشته باشد تا فعالان حوزهٔ آموزش بتوانند الگوهای سازنده را ببینند و با افراد مؤثر در تعامل باشند. بنابراین قالب برگزاری رویداد سخنرانی های کوتاه و هدفمند انتخاب شد ایجاد ارتباط، همکاری و هم افزایی میان مخاطبان چهارسوق و فعالان حوزهٔ آموزش یکی از اهداف مهم چهارسوق است. بر این اساس، شعار رویداد که تا دهمین دورهٔ آن «نشر نوآور یهای آموزشی » بود از دورهٔ یازدهم به « هم افزایی برای تحول در آموزش » تغییر یافت. چهارسوق، شبکهٔ فعالان تحول خواه تعلیم و تربیت است؛ محلی برای دیده شدن فعالیتهای امید بخش و نوآورانهٔ آموزشی و اشترا ک گذاری تجربه ها، ایده ها، و نظرات. دیدن و شنیدن تجارب دیگران، ادامه دادن راه آنها، همراه شدن در راه و حتی ایده گرفتن از الگوی آنها از دستاوردهای این سخنرانیها و ارتباطات و شبکه سازی هایی است که در دل رویداد چهارسوق اتفاق می افتد.
حضور در چهارسوق برای همه آزاد است، اما مخاطبان ویژهٔ چهارسوق فعالان و دغدغه مندان، تحول خواهان حوزهٔ آموزش وپروش است که در نقشهای مختلفی فعالیت می کنند؛ معلمان و مربیان، مدیران و کادر مدرسه، طلبه و دانشجو، پژوهشگر، استاد حوزه و دانشگاه، مدیر و کارشناس مؤسسات فرهنگی و تربیتی، مدیر و کارشناس نهادهای رسمی آموزش پرورش، کارآفرین و فعال رسانه ای.
چشم انداز چهار سوق جریان سازی و تحول خواهی در فعالان آموزشی و شبکه سازی آنها برای ایجاد تحول بومی در نظام آموزشی است. از این رو ماموریت چهارسوق نشر نوآور یهای آموزشی بومی فعالان آموزشی مسلمان جهان با ایجاد زمینهٔ معرفی، تعامل، اشتراک گذاری و تضارب آرا و نظرات؛ ایجاد جوامع تحول خواه از طریق شبکه سازی میان فعالان آموزشی به منظور توانمند شدن و هم افزا شدن آنها؛ ارتقاء تدریجی معیارها در مسیر الگوها و روشهای آموزش و پرورش بومی خواهد بود.
ماموریت چهارسوق پشتیبانی از شکلگیری شبکهای تعاملی میان فعالان تعلیم و تربیت در سطح کشور و دیگر جوامع اسلامی است.
هماکنون چهارسوق معتبرترین رویداد فعالان تحولخواه تعلیم و تربیت کشور است که علاوه بر میزبانی علاقهمندان از سراسر کشور، در حال تبدیل شدن به بستری برای برقراری ارتباط و انتقال تجربیات نوآورانه و بومی فعالان تعلیم و تربیت کشورهای منطقه است. طی شانزده رویداد برگزار شده چهارسوق، بیش از ۱۰۰ تجربه یا ایده در حوزه تعلیم و تربیت ارائه شده و به رایگان در اختیار عموم قرار گرفته است.شانزدهمین و آخرین چهارسوق در زمستان ۱۴۰۳ به صورت مجازی برگزار شد.
جهت مشاهده جزئیات بیشتر کلیک کنید chaharsoogh.ir